Second opinion

Bijlsma advocatuur is een onafhankelijk advocatenkantoor en kunnen u geheel vrijblijvend en zonder dat de zaak direct wordt overgenomen u een second opinion geven. Dat geeft vertrouwen in een mogelijk slepend conflict. In iedere stand van een procedure kunt u op ons een beroep doen.

Een second opinion bij arbeidsrecht kan u veel opleveren

Twijfelt u over het advies over het bedrag dat de werkgever heeft aangeboden of heeft u geen goed gevoel over de aanpak van uw huidige advocaat? Vraag dan bij ons een gratis second opinion aan! Bijlsma Advocatuur kijkt met een onafhankelijke blik naar uw dossier. Het is uw grondrecht om de zaak voor te leggen aan de advocaat van uw keuze. Uw zaak krijgt bij ons de aandacht die het verdient. Wat u ook besluit: u doet er goed aan om nog niets te ondertekenen. Loop geen risico en neem contact met ons op. Let wel op de termijnen!

Een beter resultaat dan bij de rechtsbijstandverzekeraar

We nemen veel zaken over van rechtsbijstandverzekeraars. Wij zijn opgeleid om te procederen bij de rechter. Door onze gespecialiseerde kennis en ervaring bereiken wij snel een goed resultaat. Vraag een second opinion aan.

Hoe gaat een second opinion in zijn werk?

Wij gaan discreet te werk bij een second opinion.

Uw huidige belangenbehartiger hoeft dus nog nergens van te weten. Nadat u ons het dossier hebt overhandigd gaan wij meteen na of wij een beter resultaat voor u kunnen bereiken. Alles gebeurt vertrouwelijk en in overleg met u.

We zijn onafhankelijk en werken voor u

Uw belangen staan bij ons voorop. We onderzoeken alle aspecten van de zaak en bepalen samen met u de strategie en de beste aanpak van uw zaak. Bij ons heeft u een vaste advocaat die uw persoonlijke aanspreekpunt is, die u en uw dossier precies kent en die u altijd kunt bellen.

U weet vooraf of u kosten maakt

Of er extra kosten zijn verbonden aan een second opinion bespreken we vooraf. Vaak moet de rechtsbijstandverzekeraar onze kosten dekken, omdat u een polis hebt die dat mogelijk maakt. Vraag naar de mogelijkheden. Bovendien kunnen de kosten vaak worden gefinancierd. In dat geval vragen wij op uw verzoek gefinancierde rechtshulp voor u aan. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Wij geven u vooraf duidelijkheid over de kosten en mogelijkheden. In een persoonlijk gesprek én op papier.

We zijn altijd bij u in de buurt

We hebben een vestiging in het hart van Nederland, in Almere we zijn dus altijd bij u in de buurt. In speciale gevallen bezoeken wij u thuis.