Kantoor

Bart Bijlsma is vanaf 1984 in de gemeente Almere als advocaat werkzaam en is naamgever van advocatenkantoor: Bijlsma Advocatuur.

Wij treden op in de rollen van adviseur, advocaat en mediator voor particulieren en voor ondernemers. Het kantoor is op verschillende rechtsgebieden werkzaam, zoals ondernemingsrecht, arbeidsrecht, onroerend goed recht, strafrecht en personen- en familierecht.

Door onze klantgerichte winnaarsmentaliteit weten wij relaties langdurig aan ons te binden. Wij verdiepen ons in de klant en eventueel zijn branche en zoeken altijd naar heldere, in de praktijk werkzame oplossingen. Daarnaast informeren wij klanten en andere relaties regelmatig pro-actief over voor hen belangrijke zaken en regelgeving. Zo leggen wij de relatie tussen recht en realiteit.

Lid van de Orde

Onze advocaat is lid van de Orde van Advocaten www.advocatenorde.nl. Dit betekent onder meer dat wij ieder jaar nascholingsprogramma’s volgen en dat wij ons moeten houden aan de voor de advocaat geldende gedragsregels.

Bij klachten willen wij graag eerst in overleg proberen het eventueel ontstane probleem op te lossen. Blijft een cliënt daarna toch ontevreden, dan kan de zaak worden voorgelegd aan de geschillencommissie advocatuur in Den Haag, internet: www.dgc.nl, telefoon 070 310 53 10.