Inloopspreekuur

Wekelijkse inloopspreekuren bij ons advocatenkantoor

U weet niet of een advocaat iets voor u kan betekenen? Of u heeft hulp nodig, maar beschikt niet over de juiste middelen? Loop dan eens binnen tijdens ons gratis inloopspreekuur om een advocaat te spreken. Het inloopspreekuur vindt wekelijks plaats op donderdagmiddag van 16.00 tot 18.00 uur en elke dinsdag van 11.00 tot 13.00 uur. Reserveer een plaats voor het spreekuur

Altijd een gedegen advocaat

Het familierecht of ondernemingsrecht, arbeidsrecht of letselschade. In deze en vele andere gevallen kunt u voor een deskundige en ervaren advocaat terecht bij Bijlsma Advocatuur in Almere. Hier treft u een advocaat met gedegen kennis van diverse rechtsgebieden én bieden we u de mogelijkheid tot een gratis gesprek met een advocaat tijdens het wekelijkse inloopspreekuur. U kunt onze advocaat al uw vragen over recht- en rechtsbijstand stellen en de advocaat zet de mogelijkheden uiteen. Wanneer wordt overgaan tot een verdere samenwerking zien we u graag een keer terug aan de Brouwerstraat 4 in Almere (tegenover de Mediamarkt)!
Komt het inloopspreekuur niet uit, maar wilt u wel een advocaat spreken? Neem dan contact op met de (036 – 8200388) of vraag een gratis kennismakingsgesprek aan buiten het inloopspreekuur.